Ett nytt år...

Nu var helgen gjord och ett nytt år har börjat. Så vad hände på ny år då. Ja, emma,a och emma,s.  gjorde god mat och drack vin. Blev lite chockad att vi var så duktiga på att laga mat. Vemvet vi kanske blir mästerkokar i framtiden. haha. Sen såg vi på "ring klocka ring" på svt play. Och skålad in de svenska ny året. Sen drog vi oss ner till stan (torget) För att fira in de Jerseyska nyåret. Men de var ju inte et jävla kotte ut. Så där stog vi helt själv och fira in de. Tror inte de på jersey är så mycket för fyrverkerier. Sen gick vi in och danasde till klubbarna stängde. Sen en promenad hem och bums i säng. 

Vaknade runt tolv idag. Sen gick vi och köpte godis och såg på film. Idag blev de en riktigt mys dag. Nu skall jag snart gå ner och ta mig lite kaffe, för att inte somna allt för tidigt. Ha en bra kväll!


Har glömt min kamea hos emma så de får bli att lägga ut dom i morgon istället. tyvärr


Postat av: Anette Svantesson

Hej gumman!

Det va så kul att få träffa dej,och tack såå mycket för den fina julängeln.Den ska få hänga framme

i mitt kök året om,som ett litet minne av dej.Önskar dej ett riktigt Gott Nytt År Kramis från moster

2012-01-02 @ 01:15:45
Postat av: Linda-Mamma till Alfred

God Fortsättning Amanda;-P

Hur känns det att vara tillbaka?

2012-01-02 @ 11:23:42
URL: http://hummingbird.blogg.se/
Postat av: Carina Mellqvist

Hej prinsessa. Verkar som om du börjar komma i fast igen i livet där borta. Skoj att maten blev bra och att ni fick en trevlig kväll på nyår. God fortsättning vännen. Fina bilder från ditt besök här hemma. Skoj att du hann med att träffa alla.

Kramar Carina

2012-01-02 @ 20:08:42

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:


Kommentar:
:-) :-( :-P :-d :-O ;-) ;-s ;-( :-| :question: :rolleyes: :love: :blush: :mad: :cool: :tired: :bigeyes: :thumbup: :thumbdown: ;-P

Trackback