Städa städa varje fredag å så varje jul de tycker ja är kul..

Idag har Amanda varit i städar tagen. Idag har ja renast ut verkligen hela mitt rum och sen har ja verkligen rengjort de. Så nu kan man inte hitta ett enda dammkorn. Rummet ser verkligen ut som ett helt nytt rum.  Nu kanske ni undrar varit jag skall sova. Jag skall sova min första natt i e rum. De är mycket större och mycket större säng så jag tackar inte nej. Men kommer ändå att kännas konstigt att inte sova i sin säng.

Jag har fått som vakuum påsar av sina. Så idag testade jag att lägga mina kläder i dessa och sen de hur de funkade. Allt fick dock inte plats men de mesta gjorde de. Sen packa jag verkligen ner allt i mina väskor bara för att se om jag skulle behöva få renas mer innan jag åker hem men de blev plats över. Och nu snackar vi om massa plats!! Vad hände här liksom? Dessa vakuum påsar viste allt vad dom skulle göra! Väskan blev ju tung de blev den så skall ändå försöka hålla mig ifrån att inte köpa nått nu de sista.

 

Har också kommit igång med springningen. Blir verkligen glad när jag märker varje dag att jag kan springa snabbare och snabbare. Känns verkligen skönt att röra på sig igen. Men känns att kroppen är stel och att jag inte är lika stark längre. Så tror de blir att börja med tant gympan för mig! Även om de är jätte töntigt så är de väldigt bra träning för du får med alla kroppens delar.

 

Igår kväll så kollade jag runt lite på högskolor. Om jag skall vara ärlig så har jag inte varit så in satt i detta för jag skall beställa tid hos en syo konsulent när ja kommer hem men ja tittade lite i alla fall. Hade bestämt att jag inte ville gå i Göteborg eller Stockholm men så hittade jag en så bra högskola så jag kunde inte hålla fast vid detta längre. Den heter GIH och ligger i Stockholms centrum. Den är en högskola och gymmnasie på samma gång. Där arbetar de bara med idrott av alla dess sorter. Du kan utbilda dig till gymnasie lärare inom idrott här och ditt andra ämne kan du fördjupa dig i någon idrott eller välja börja läsa andra ämnet på en annan skola och sen komma tillbaka igen. Som jag kommer nog att göra. Blir jätte pepp när jag hitta denna. Nu gäller de att bara fixa engelska. Men de blir att koncentrera sig på den till fullo när man kommer hem.  

 

Vad är de första jag kommer göra när jag kommer hem? Ja, Linda de var en bra fråga. Jag kommer såklart träffa alla nära och kära! Sen skall jag börna runt i min bil. Gud vad jag har saknat min bil!!! Ja kommer att äta ett kg av husolsost! Tacos i mänger! Och allt de där som finns i vardagen som man lätt glömmer av.

 

Ja hur känns de nu för mig att lämna? Jag tror inte att jag vet de riktigt själv än. Känns lite sorligt för just nu är de jätte bra stämning i familjen och alla är glad och positiva. L frågade idag hur långt det är tills jag åker hem. Svarade att de är två och en halv vecka. Då sa hon, ja men då är de lång tid kvar. Vi hinner ju leka massa då Manda! Hon är min lilla Prinsessa och de kommer hon alltid vara!

 

Nu skall jag gå ner och ta mitt åtta kaffe som vanligt! Sen blir de att se lite på tv. Ha de bra alla och tack för mig.

Visst blev de bra? (:


Tre veckor...

Nu var de ett tag sedan igen. Känns som jag skriver så i varje inlägg ja gör nu. Händer inte så mycket här just nu så de kanske är därför.

Idag har jag absolut inte gjort så mycket vettigt. Var ute och sprang i morse. M har kollat på ett engelska arbete som ja skickade in idag. Har läst lite grammatik engelska och sen har jag bara tagit lugnt. Nu är de lite i valet och kvalet om vi skall gå ut eller gå på bio. De har varit mulet hela dagen och nästan blåsigt storm.

De också bestämt att min ersättare kommer nästan söndag. Så i veckan blir de att ta mitt pick och pack och ta över en av tjejernas rum. Skall även göra mitt rum kliniskt rent. Familjen skall nog försöka lacka mitt golv innan hon kommer med.

En seg dag som denna har varit ganska lång och längtar lite hem. Men snart är ja hemma och då kommer ja säkert att längta tillbaka.

Igår fyllde min kära bror 31 år! Grattis till honom hurra hurra!

 

Nu skall jag försöka få tag i Stina så jag har en aning om vad som händer. Hoppas alla får en trevlig helg. 

 


Idag är den en månad, 4 veckor och 28 dagar..

Ja det är så lång tid de är tills jag kommer hem för gott.Känns båe sorligt och roligt. Har så mycket planer när jag kommer hem så de känns skönt. 

Idag har de varit jätte fint väder på ön. Vaknade vid 7 så jag drog på mig kläder och stack ut och sprang. De gick sakta men de var skönt att rena huvudet. Sen satt ja och skrev engelska till lunch. Sen blev de stan. Köpte en jätte fin klänning med fåglar på. Nu skall jag snart hem till Stinas familj och äta middag: De skall bli grillat och ja är så hungrig. Mumma! Sen blir de nog stranden och knäcka några öl och så får vi se om de blir in och dansa efter.

Hoppas alla har de bra där hemma. 
 
 

Livet går liksom på rutin..

Ja nu har jag L ofast hel dagarna hela tiden. De går bättre än ja trodde de skulle gå. Men känner också att min fri tid förvinner (Blogg tid). Så jag berom ursäkt för inte har hört av mig på länge. Men nu skall ja i alla fall skriva allt roligt som ja har varit med om.
 
I fredags var vi ppå Butel of flower påkvällen. Alla pairishol ( kommuner) Gjorde sina egna vagnar och även några privat personer och företag. Vagnarna var gjorde av blommar. De var sjuk fin och häftigt att de kunde göra så. Men känndes nästa lita Amrikanskt för de blev så hysterikt. 

På lördagen skrev ja engelska och satt ute i solen. Han också med en promenad. Sen var de göra i ordning för att åka hem till Jennie med Stina och äta god mat och sedan gå och dansa på borden. Och oj ja de blev de verkligen. Riktigt partaj med lite mycket dricka men kul var de i alla fall.

Söndag bakfylle dag. Bara sov, slapp,promenera och sen åka hem till Jennie och se på handbollen. Väldigt surt att vi förlora. Men men vi får la vara glad för ett silver.

Igår pratade min familj meden ny tel i tefon. Hon kommer från Norge och verkade jätte trevlig. Känns som de är på riktigt nu att ja skall lämna ön. Börjar få kramp i magen när tänker på de. Att någon annan skall ta hand om mina gull ungar! Nä får inte bli så sentemenatl nu.

I morgon har jag bara L halv dag. Så blir ner till stan och fixa lite grejer. Massa att fixa innan man skall åka ju..

Ikväll har jag varit ute och gått med Stina. De blev en redig promenad. Skönt! Dagen efter jag kommer hem så är de ett lopp på malte stig. Bara 4,5 km men tänkt ändå ja skall springa de. Allt kul och en super din slinga!

You are missing...

Tror detta är taget 2002 men inte helt säker. Inte värdlens bästa bild och vi ser inte ut som vi gjorde då men vi är fortfarande familj och jag saknar er!
 

Snabb uppdatering vad som har hänt i mitt liv.

JAg fick flaskpost från daftö. Men fina hälsningar från min familj! 


Jag och Jennie


Såg på stora vågar


Drack en hel del öl.


Vi fräffa Emma och Ben. Och såg på benjamin francis leftwich.


Och idag har vi varit på en jätte underbar vandring i Rozel. Säger bara vilka backar!

Amanda, gå och lägg dig!!!

VEM

Vem är i rummet med dig? Inte någon. Bara spöket under sängen
Vem fick du senaste sms av? Stina!
Vem tänker du på nu? Hmm mostret under sängen.
Vem pratade du senast i telefon med? Stina. När ja gick från bussen. Var lit rädd

Vems hus var du senast i? Jennies.
Vem önskar du var med dig nu? Mamma!

Vem är din favoritsläkting? Oj får nog passa på den så ingen blir sur på mig

VAR

Var är din mobiltelefon? Bordet
Var handlar du mest? Kläder tyvärr.
Var fick du tag på tröjan du har på dig? Natti tröja som ja fick av pappa innan ja skulle åka så jag inte skulle glömma av han.
Var åkte du senast bil? St Chatrins wood

VAD

Vad åt du senast? En smörgås
Vad drack du senast? Vatten
Vad är det för färg på dina byxor? Gråa. Mjukisar.
Vad är den närmaste saken som är blå? Min vattenflaska.
Vad har du på fötterna? Inget.
Vad är din favorit färg? Gul som.
Vilken film såg du senast? Jönsson ligan såklart.
Vad hör du just nu? Tystnad för alla sover i huset..

HAR DU NÅGONSIN

Sovit i någon annans säng? Klart ja har.
Hånglat på en bio? Har la hänt. Men de har la alla eller?
Hånglat i skogen? Jepp.
Tyckt att din kusin är het? Har många kusiner. Men känns fel att säga att de är heta.
Sovit naken?  Hmm neee
Kört över hastighetengränsen? Klart men de har la alla.

Målat om ditt rum? japp
Dansat framför en spegel? Haha. Alldeles för många gånger.
Fått hicka? Seriöst. Finns det människor på jorden som aldrig haft hicka?
Dumpat någon? Ja.
Stulit pengar från en kompis? Nej. Mina kompisar är snälla. De lånar mej pengar istället.
Hoppat i en bil med folk du just har träffat? Ja.
Varit i slagsmål? Inte vad ja minns
Smugit ur ditt hus? Haha. Ingen kommentar
Haft känslor för någon som inte känt desamma? Har tyvärr hänt.
Hånglat med en främling? Ingen kommentar
Älskar eller saknar någon nu?  Svara ja på båda!

 


Då var man tillbaka på ön...

Har kommit hem från Frankrike. Vi åkte över med färjan till St Malo. Från där tog vi bilen i ca 4 h till en ö som heter Edorede (Vet ej som stavningen är rätt). Dagarna spenderade vi över att cyklad, bada och bara slappa. Kan verkligen rekommendera en resa hit. Underbar miljö och man kan verkligen varva ner.

 

Under min tid här hemma igen har jag skrivit lite på min Engelska och jobbat lite. Men mina föräldrar här nere är lediga denna veckan så blir inte lika mycket jobb. Igår var ja ute på en jätte lång promenad med en ny svensk tjej som bor vid mig. Hennes namn är Stina. Jätte trevlig tjej.

 

Idag har jag varit med barnen till St Chatrins wood. De är som en led i skogen där de har hängt upp massa rep och grejer till barnen. Både hundarna och barnen var helt till sig. Men hela alltet var att l ropa efter mig och då hade hon fastnat i jätte hög lera. E skulle hjälpa henne och fastna också. Då kommer ja där med min gröna convers och blir räddaren i nöden. Men svarta convers och leriga barn åkte vi hem igen. Men gud vilket skratt vi fick i alla fall.

 

Nu har jag precis byt om för skall ta bussen ner till stan och se på bio med Stina och Jennie! De blir den nya bertman. Den är fan 164 min, ja som är trött kommer nog att somna haha. Men de får kuffa på mig om detta sker.

 

I kväll kommer också min älskade Emma! Och i morgon skall jag få träffa henne! Har fjärilar i hela magen. Har verkligen saknat henne. Med alla kramar jag kommer ge henne kommer ja även ge henne en jätte stor påse med kläder. Hoppas verkligen allt får plats och hon inte blir allt för sur på mig.

 

Men nu skall ja packa väskan innan ja ger mig ut i regnet för att möta Stina vid bussen. Ha en bra kväll alla och här kommer lit bilder.