De små sakerna gör massa.

Idag har jag haft L hela dagen för hon har börjat sitt påsk lov. Vi har varit på stranden, bakat chokladbollar och cyklat. Riktigt mysig och skönt dag. Men är ganska aningen seg idag.

Blev jätte glad när jag hämtade posten idag för där låg ett litet sött kort från mamma. Bara skrev vad hon gjorde och lite sånt. Men de lilla kan värma mycket. Väldigt snyggt kort också eller vad säger ni?
Min lilla söta Alfred hade sänt med ett jätte par söta örhängen. Har jag varit så snäll alltså. Glad ja blir. Kan de vara så Linda att du har gjort dom själv?
Stanna upp, tänk efter

Do not run too fast, you might miss something on the wayBakom mina solglasögon..

Här är verkligen våren solen här. Har varit över 20 grader över hela helgen. Denna helgen har verkligen varit underbar. I fredags var jag barnvakt, lördag var vi i st once och bara tog en öl och satt och njöt i solen och sen åt vi Jessicas goda revbensspjel och såg lite på film men jag somnad såklart. Söndag blev de frukost ute i solen i st brelats och sen blev de av och se på rubbi match. Har aldrig sätt de med egna ögon förr, riktig hård och tuff sport. De är väldigt poppulärt här på Jersey och nästan alla spelar de. De skulle vara roligt att testa på men tror inte de skulle varit något för mig. Sen på kvällen blev de st onec och grilalde. Eller tjejerna grillade korv och ja att med en ciabata. De är faktiskt ganska tråkigt ibland att inte äta korv. Och främst ganska jobbigt när grillarna börja komma fram. Men men man kan ju inte gilla allt.

Igår hade jag en riktig slappa dag och vilade upp mig och så idag. Gick en lång promenad med hundarna förut. De de väldigt uppsakattat. Igår fick jag också paket av min älskade mamma. Hon är allt för söt. Så nu har jag fått ett nytt svenskt sim kort men fortfarande samma nummer! Hon skickade också med två mobil telefoner. Men en av dom får jag inte i de J***a sim kortet. Gav upp igår och tänkte att jag försöker idag ocskå men de var lika svårt så ja kasta mobilen i sängen och gick där ifrån. Tjejerna får hjälpa mig i kväll för då skall vi hem till Cecillia och se på sista avsnittet av filip och Fredrik. Skall bli grymt kul!

Förra veckan testa jag på ett grym här (för de var en gratis vecka). Det var ett helt okej gym och de funkade. Nu har jag ett litet dilema om jag skall binda upp mig med ett kort där (behöver verkligen träna) eller om de är onödigt för de är så fint väder och jag kan vara ute. De biligaste för mig är att binda upp mig ett år och betala 19,95 Pund i månaden. Men detta betyder att jag också måste betala för ca 5 månader jag inte anväder kortet och är hemma.Kan också tekna ett dyyrare i fyra månader men de är ungefär lika dyrt men då får jag alla möjligheter i gymet. Hmm grubblat på detta ett tag men kommer inte fram till något bra svara. Kan ni hjälpa mig?

Min kära vän Lina har skaffat en blogg. Tänkte tipsa lite om henne. Hon går på en kostskola i Näsjö. Riktig duktig tjej. Kolla in vet ja och se vad ni tycker!

Nu skall jag åka och hämta L från skolan och vi skall iväg och spela fotboll i de fina vädret hade jag tänkt. Men här kommer ett lite bilder


Grattis fasters prins!

Idag blir mitt lilla skit ung 1 år. Gud vad tiden har gått fort alltså. Och nu sitter jag här på Jersey på din födelsedag. Fy mig alltså. Men lovar att gratta dig massa när jag kommer hem! Ha en underbar dag fasters lilla prins ♥Ja då var man tillbaka på ön...

Jag skall börja med att säga vilken helg. De började med att jag var med tjejerna hela dagen. Åt en god och en lunch. Sen var de dags att flyga och efter de buss och tunnebanna vidare till hotellet. Under den tiden han vi blev både trötta och hungriga. Vi klev in i hotellet och i i receptionen satt en lite Indienman som kan max vara 20 år. Och sa bara ni kan inte sova på ert rum nu så ni får bo ett annat hotell. Vi frågade varför vi inte kunde sova på rummet men vi fick aldrig något riktigt svar. Men vi såg folk som bode på hotellet. De var också ett par som kom samtidigt som oss. De fick också. Den tjejen var nästan gårtfärdig. Men den där indien skulle beställa en taxi som skulle vara betald som vi skulle få åka med. När vi kom ut var de två vanlga bilar, alltså svart taxi. Och vi frågad om de var bestalda men de var de inte. Då gav vi den där indien en redig utskällning och tog en egen taxi till de nya hotellt. När vi kom dit var vi lovade ett rum där alla kunde sova tillsammans med toalett. Men vi fick två dubbelrum och ett av rummen hade ingen toa. Då stog vi och bråka med de om de. Vi var hungriga och trött så vi började tappa tålamodet. De slutade med att vi fick två dubbelrum med toalett. Men vilka rum alltså. Vårt rum hade vattenskada i taket. Inget täcke, söndirga tappeter,mögel i badrummet, kunde inte stänga fönstret på toan. Behöver ja säga mer. Men vi tänkte, mat måste vi ha även om klockan var vid midnatt. Så vi gick ut och vidare på gatan brevid. De var visst en gata full med indier över allt. På varenda resturang satt dom där med sina vatten piper och rökad och lyssna på sån typ av musik. Alla affärers namn var skrivna med indisk text. Och om vi var uttittade när vi kom där fyra blonda tjejer. Vi skyndade där i från och sätte oss på Mc. Sen bestämde vi oss för nu skiter vi i detta och kocenterar oss på att få en bra dag i morgon

Efter ungefär 4 timmars söm åt vi en god frukost och sen börja shopingen. Hittade massa bra saker. Effter ca 7 timmat sätte vi oss och åt en väldigt sen lunch. Efter de träffade vi cecillias kompis Moa. Riktigt trevlig tjej. Drog oss vidare till hotellet för att göra i ordning oss. Hade även en jätte stor grån fluga för de var st patiks day. Vi åkte till shoho området och där åt vi en jätte god middag på en resturang. Sen blev de vidare till Picadili circus. Massa folk och trevlig stämning men de var inte så många folk som var utklädda som vi trodde de skulle varit. Den ställde vi oss i en jätte lång kö för att komma in på en krog som heter Tiger Tiger. Vi var lite nervös för att vi inte skulle komma in för de var 21s gräns. Men helt plötsligt kommer en vakt och klackar mig på axeln och säger come whit me. Och vi följde efter han. De slutade med att vi fick gå före hela kön. Skall nog tacka min hårfärg i de läget. Vi dansade hela natten lång. Runt tre tiden på natten tog vi bussen till slutet av oxford street. Hade kollat på klockan på min mobil innan ja gick av. När vi hade gått en bit, såg vi en stor folksamling. De var en kille som spelade på plashinkar. Han var jätte duktig och vi diggade med. Vi gick några hundra meter till så skulle ja kolla på min mobil om  någon hade ringt. Då såg jag att mitt fack till väskan var öppet och min mobil var borta. Jag fick panik och gud var arg jag var! Jag förstår inte hur de kan finnas sdan människor. Har dom inget hjärta??! Jag hade mitt svenska simkort i. Så kommer få ett nytt sim kort och mitt gamla nummer. Men har ju ingens nummer. Så ni kan vara snäll och mail era.

Nästa dag åkte vi och såg på big ben och vidare mot slotet. Blev också lite shopping på vägen.

En underbart kul och rolig helg även om uppstod så många tråkiga saker. De var brhövligt

Frukost

Emma innan utgången


44Bye Jersey, Hello Lodnon

Idag dra ja och tjejerna till London, om vädret godkänner de förstås. Wiii.

Har också varit här i fem månader nu. Oj oj oj. Snart ett halv år.
Ha en underbar helg alla!


Grattis Grattis!

Igår firade vi våran älskade Cecilia som fyllde år när jag var hemma. Hon hade fått ett inbjudningskort av tjejerna på hennes kalas. På kortet stog de att hon skulle vara på liberation station kl 19 och vara balkläd. Hon kom, där fick hon ett kort med en rebus på som lede henne till nästa ställe hon skulle till. När hon hade kommit fram till stället och de var rätt fick hon en shot med den svenska rekordeli cidern. Och sen gick vi vidare till fem ställen till på samma sätt. Å under tiden hade vi så roligt. 

De slutade med att vi hamnade på Royald där vi bjöde henne på en stek. Vilken fantastiks mat de var där. Jag tog en hamburgar och de kan man verkligen kalla hamburgar. Den var fylld med tomat, salad,bacon(som var marinerad jätte gott) en jätte stor svamp som var så J***a god. och sen en crem. De var verkligen värt varenda krona. 
Sen rullade vi vidare mot Shembers. Tjejerna tog lite dricka men ja körde. Satt där och snacka. Mys.

Idag har jag lite slappa dag.Jag har städat gardroben, packat klart inför weekend till Lodon i morgon! (Om vi kommer iväg, dimman börjar komma. Är så jävla trött på dimma, här blir de så stor sak. Snälla nån de är väl bara lite dimma eller?) varit ute med en promenad med hundarna, styrkit barnens uniformer. Nu skall jag gå ner och göra scones och lite löksoppa.Mumma! Tänk vad skönt de är att ibland bara vara ensam och varva ner. Men samtidigt är de lika roligt att ha folk omkrig sig. 

Ja skall erkänna något nu. Ni som läser bloggen kanske inte visst att innan ja åkte till Jersey snusade jag. Här finns de ju ingen snus, så de blir ganska svårt liksom. Så blev tvungen att lägga ner med de. De har gått ganska bra. Men de jobbiga är när man kommer och hälsar på i Sverige. Så sist kunde ja inte hålla mig. Så nu har de gått en vecka utan snus och min kropp känns som ett vrak, de är samma min hjärna. Men har inget val liksom och de är ju de bästa för mig också så. Så förlåt alla i min närhet just nu att jag grumpy. Lovar de kommer gå över men ge mig lite tid bara.

Ha de nu toppen alla och grattis till Trees till lilla tjejen! 

Här kommer lite blnadae bilder.

En Sverige tur..

Ja nu har jag varit hemma i älskad Sverige. Var väldigt när att inte komma iväg. Var de sista planet den dagen som lämad Jersey för de var så dimmigt.

Ja vad gjorde ja hemma? Ja träffa lilla Tella! Så hyper söt. Och sen Cornelis som har blivit så stor. Vad äter han egentligen Jossan? Fick se Alfred gå för första gången!! Och sen alla andra mys barn! Har verkligen saknat alla där hemma. Så de var skönt att komma hem och få lite extra engeri. Ja vill också tack min Linis som kom hem för min skull! 

Kom hem i torsdag. Allt kändes precis som vanligt. Ganske skönt faktiskt. Fick träffa mina girls! Ni har varit saknade! Igår var de dags för utgång och de kan man verkligen kalla utgång. Vi började ppå Shembers där de har renoverat om. Om man kan kalla de renoverat när man kladdar lite färg på vägarna. Men de är i alla fall fortfarande mitt favorit ställe. Ett rubbin lag från Whils var där med. De var gryma att dansa och vilket drag de blev eller vad säger du Emma?

Idag är alla tjejer barnvakt och ja veljer att vara hemma och vila upp mig, se lite på melodifestivalen! De känns väldigt svenskt. Och måste ju hänga med vad som händer där med. I morgon blir de åka till st once och se när killarna surfar och äta lite lunch. 

Hör just nu att L skall lägga sig så får gå och säga god natt. Ha de bra alla lovar att inte dröja så länge till nästa gång. Bild rach kommer här nere nu.

Bara för att du är bäst <3
Jag och Lozen. 

Lovely!!!!