De var skönt..

Idag har jag haft one day off. L har varit i firitis. Jag har tvättat och sen åkte ja ner till stan för att göra några ärenden Och möta Jessica. De slutade med att jag köpte en grån lång klänning! Riktig nöjd.

Igår var alla tjejer plus barn hemma hos Emma,a. Riktigt lyckad dag både för vuxna och barn. Vi försökte göra cup cakes men de blev väldigt miss lyckade. (ää skit sam) och sen bara vi lekte med barnen. När vi åkte där i från var L helt slut. Men hon tyckte i alla fall att de var riktigt kul. På kvällen tog jaa moppen hem till Cecillia. Såg på film och myste med alla tjejerna. Sa även hej då till henne. Hon skall hem till Sverige ca tre veckor. Du kommer bli saknad lilla vän!

I fredags var vi på hous worming hos våra killar kompisar som hyr ett hus. De var väldigt fint och de hade till om med byggt en bar där de stog en sprit fontän på. Farligt men o så gott. De var jätte trevligt folk där. Lite över klass men de var ändå avslappnade. Sen var de de utång. Och jag säger bara så här. Vilken utgång tjejer eller vad säger ni? haha ;)

På lördagen så var vi i stan och shopade och testa glass på den nya glassbaren. Allt var rosa och lite 50 tal på de hela. Sen vilken glass den var nästan bättre än Pipers. Men bara nästan. På kvällen skulle Emma,a sitta barn vakt och vi hjälpte henne så klart. Sen åt vi en jättegod kyckling ovh pasta. Lite vin på de. Greet!

Denna veckan har de som arbetar på Jersey bank holiday på fredag och nästa månadag ( detta är som en röd dag i Sverige). Så de blir nog en underbar lång helg. Utgång två gånger, karar jag av de? Självklart!

Tiden går så fort och de är inte långt till mamma och pappa kommer hit. Oj då, Måste nog börja planera snart. De skall bli så kul.

Ingen bra bild, men de är en bit av klänningen. Tror den kommer bli underbar i Sommar!


Postat av: Carina Mellqvist

Hej hopp

Klänningen är snygg på en fin flicka.

Vi kommer snart och det blir hur kul som helst.

Tusen kramar till dig min prinsessa,

2012-04-03 @ 20:54:15
Postat av: Emma

Hihi. Hoppas dom är lika fina på bara. :)

2012-04-03 @ 21:31:15
URL: http://eembla.blogg.se/
Postat av: Linda-Mamma till Alfred

Snyggt Amanda. Så himla fint med långklänning på långa människor!!Vad kul du har det!!!

2012-04-04 @ 18:44:32
URL: http://hummingbird.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:


Kommentar:
:-) :-( :-P :-d :-O ;-) ;-s ;-( :-| :question: :rolleyes: :love: :blush: :mad: :cool: :tired: :bigeyes: :thumbup: :thumbdown: ;-P

Trackback