Regn å rusk..

Igår så var tog jag hand om l på förmiddagen för m och s renasde balnd alla saker de skall packa ner. Jag och L såg mest på tv och tog de lugnt. På eftermiddagen när de var uppehåll tog ja med mig l och e till ett zoo som ligger bara några km från huset där vi bor. De var ett ganska litet zoo men de var vädligt rent och fint. Var lite nervös i början att ha de två helt själv men de gick bra. Några konflikter blev de men vi löste de snabbt. Tycker att de iblnad kan vara svårt att ta konflikter på engelska när man inte är van med språket och måste vara bestämde i röten. Vi la också några pengar i en bössa för att rädda de sista schimpans som finns kvar. L och E mötte också några barn från deras skola som de lekte med på lekplatsen. 

Idga har de regnat hela dagen lång tråkigt!! Vi Lämnad av H och M i stan för de skulle fixa håret. Sen åkte jag och L hem. Först gick vi ut med hundarna. Och efter de strök jag två stora lådor med kläder. När S kom hade han köpt en liten och en stor pumpa som vi gröp ur och i morgon skall vi göra de fina. Har just varit nere och ätit och nu skall jag se lite svensk tv hade jag tänkt. Vissa kvällar är de lite svårt att somna för man längtar hem men då sätter jag på Jönsson liggan och då blir de mycket lättare. De är min lilla trygghet haha. 

Kommer lägga ut mer bilder på mitt rum när jag flyttar in i den nya rummet för just nu bor jag i ett av barnens rum. De blir lite längre från centrum när jag flyttar men de blir också närmare vattnet.Vist är de söta. Detta är 1 Pund i Jerseys sedlar.Detta är 5 Pund i Jersey sedelar.Detta är 10 Pund i Jersey sedlar.

Postat av: Pappa

Hej Hjärtat mitt. Trevligt att ni har ett Zoo i Er närhet, kan vara ett bra ställe att ta med barnen för dig även i framtiden om dom har en jobbig dag. Vädret i Sverige påminner om ert, jag tror det är samma överallt för tillfället, nu väntar vi på den första snön, mitt tips är att den kommer före 14 november, vad tror du?

Nu skall jag ut och resa i två dagar, och om vi inte hörs skall du veta att jag tänker på dig varje dag.

Kram Pappa:love:

2011-10-26 @ 06:06:40
Postat av: jossan

smart med Jönssonligan Amanda! kram

2011-10-26 @ 08:20:04
Postat av: Linda-Mamma till Alfred

Åh vi söta bergsgrisar/getter? Vad tusan är det för ngt?Ser ut som djur som skulle kunna vara ifrån Sagan om ringen;) Roligt att se sedlarna & att de har egna pounds!Hade jag inte en aning om, men sedär till och med jag lär mig ngt nytt varje dag;)Skönt att ha en tröst som känns bekant,en trygghet som du säger.

Nu skall jag snart ge Alfred sin morgongröt sedan skall vi åka i till plantagen får blommorna på hans rum måste planteras om, tänkte köpa lit krafs o dekorstenar;)

Kul med pumporna!Vill med göra,men svårt & kladdigt. Kanske hittar ngn låtsaspumpa;)

2011-10-26 @ 08:39:42
URL: http://hummingbird.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:


Kommentar:
:-) :-( :-P :-d :-O ;-) ;-s ;-( :-| :question: :rolleyes: :love: :blush: :mad: :cool: :tired: :bigeyes: :thumbup: :thumbdown: ;-P

Trackback