Då har man varit i Frankrike också..

I fredags så var vi bara hemma hos Emma och slappa för att orka upp tidigt på lördag. På lördag morgon gick vi till färjan och åkte övertill St malo, Frankrike. Resan tog ca en timme och var lite skumpig men gick bra. När vi kom fram så var de som en ring mur runt den gamla stan. De kändes som gamla stan i Stockholm. Riktigt skön stämning och de blev massa mat och dricka. Köpte inget men var jätte kul att se. Väl hemma så blev de att göra i ordning sig för utgång. De blev en speciell utgång men alla utgångar är roliga! 

Idag har vi varit på ett ställe som heter Hungry man och åt en av de godaste hamburgaren efter de blev de en glass och lite te. Och nu har jag varit hemma och slappat. Skönt, riktigt skönt.

Här om dagen så var vi på ett riktigt tee room. Var riktigt mysigt. De hade kosor och kalvar där också. Luktade ladgård, mys. Där åt ja den godaste scoonsen ja har ätit på hela ön. Mumma!

Postat av: Moster Anette

Helloy!

Vilka fina bilder, så kul att titta på.

Kramis

2012-06-06 @ 02:16:08

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:


Kommentar:
:-) :-( :-P :-d :-O ;-) ;-s ;-( :-| :question: :rolleyes: :love: :blush: :mad: :cool: :tired: :bigeyes: :thumbup: :thumbdown: ;-P

Trackback