HalliHallå!

Hej alla därute. Nu vad de ett bra bra tag sedan jag skrev. Är så mycket just nu för Jessika åker hem på tisdag och Emma nästa fredag. Så de blir väldigt intensivt men kul!

 

Tänkte återberätta lite vad som har hänt de senaste. Jag har köpt min första högklackade skor jag tycker är sköna att gå i och plus att de är skit snygga. Lägger ut en bild. Sen har Emma fyllt 21. På söndagen firade vi med hennes Houst familj, de blev grillat och några öl. Riktigt trevligt var de! På måndagen som var hennes födelse dag så knackade Jessika på ho henne och tog en bindel för ögonen medan ja gick runt i hennes trädgård och gömde saker. Sen fick hon en skaftkarta som hon skulle följa för att hitta sakerna. De var en liten vin flaska, ost, kex, plast glas, liten plånbok och ett par snygga örhängen. Så satt vi där på morgonen och drack ett glas vin och åt kex med ost kändes konstigt men var trevligt. Tror hon var nöjd med sin present. På kvällen så åkte vi hem till Jessika och hon hade gjort ribbs och sen kladdmuffins till efter rätt mumma.

Igår kväll var vi i St Aubin och åt jätte god pizza och tog en öl i solnedgången. De var lyx de!

Igår började de brinna i en gas tank i centrala Jersey. Flera skolor fick utrymma lokalerna på grund av att de skulle kunna ha blivit en explosion. Flera människor fick inte vara i sina hem utan fick sova någon annan stanns. Detta slutade i att ja fick ha mellersta dottern E hela dagen idag för de kunde inte var i skolan. Vi åkte till St Brelads med Jessika och hennes barn och Emma och hennes barn. Emmas barn är ca ett år yngre än mitt och de lekte så kul. Vi var där och sen åkte vi hem till dom och var där ett tag, tills de var dags att hämta L. Har även varit barnvakt nu för E och pappan var på bio. E skall till skolan i morgon för de har fått släkt branden och fått bort alla farliga gaser.

Skall även vara barnvakt fredag kväll och hela dag och kväll lördag. Självklart går de bra men börjar bli ganska trött. Har varit en tuff vecka för mig på många olika sätt.

De ända man ser på face book nu för tiden är att ni har de så fint väder där hemma i Sverige. Här bara de regna ena ske och andra så är de fint. Och så pågår de så hela dagen. Inte kul alls. M sa att det här var den värsta sommaren på länge här på Jersey. Ja håller bara tummarna att den blir bättre.

Har fått paket av min kära mamma. Hon sände lite smått och gott. Men främst sände hon ett gummiband som jag har dragit i varje kväll. Har så himla ont i ryggen just nu och tror att de kommer hjälpa mycket. Tack mamma!

Ha de bra alla. Kommer bilder här nedanför. 

Postat av: Linda-Mamma till Alfred

Inte så värst bra väder här igår var bra men sedan är det mulet o lite regnigt, hoppas verkligen sommaren kommer snart!Maten såg riktigt god ut, vad duktiga ni är!!Igår kom jag hem från Köpenhamn, vi hade det kanon mysigt verkligen!

2012-07-09 @ 09:20:02
URL: http://hummingbird.blogg.se
Postat av: Carina

Hej vår prinsessa.
Allt verkar bra för dig och maten ser god ut. Ta hand om din rygg så är den snart bra igen.
Kramar från ett halvmulet munkedal

2012-07-09 @ 11:30:35

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:


Kommentar:
:-) :-( :-P :-d :-O ;-) ;-s ;-( :-| :question: :rolleyes: :love: :blush: :mad: :cool: :tired: :bigeyes: :thumbup: :thumbdown: ;-P

Trackback