God kväll..


Hejsan där ute alla i stugorna ( eller vad katsingen ni bor i, vad vet jag ni kasnke bor under ett träd). Ja ja, nu tänkte ja tycka synd om mig själv för några minuter. Har fått tillbaka min J***** hosta. Igår hade jag nog feber med. Näsan har börjat rInna. Känns mycket bättre idag, men den ligger där och lurar och kommer ibland. Är så himla trött på den, känner mig så svag och att vara sjuk när man inte är hemma på hemma plan. Under dessa dagnara har ja längtat hem. Eller kanske inte hem, utan någon mer som tar hand om en och man får vara liten igen, hoppa upp i mammas famn och sen så löser sig allt. Men som mamma brukar säga " Om du skall vara vusen får du vara de på alla plan med" och de är la så de får vara och man acceptera de.

Igår var ja bara inne hela dag och försökt vila. Gick dock inte så bra när man har åtta killar springade i huset ( 5 elektriker, två målare och så min host mams bror). Oj försökte se på en film men de vara fan inte lätt att slappna av. Ja såg My sisters kepper. Riktigt bra film. Jag som aldrig börja gråta av filmer gjorde de av denna. Kan verkligen rekommendera denna!

Skall ja säga Idiot som jag är så gick ja med på dagens plan tjejerna hade. Vi åkte till alla strände vi brukar vara på och doppa och och sen sprang upp igen och åkte till nästa osv. Inte så smart med min förskyldning men de var fan värt de! Först Plemon, St once, St brelad, Demontch och sist Geory. Kommer nog tyvärr får kännan detta i morgon.    I efter middag kom Jessica och hennes barn över och lekte med mig och L. Så skönt när man bara kan släppa de och de leker så bra tillsammans. Har precis nu kommit hem från en sakta men lång promenad med hundarna runt reservatet. Skönt att bara komma iväg med musik i öronen och inte tänka på något annat en bara att gå.

Ja tänkte informera med er som inte prata med mig att  jag lördagen den 16/6 slutade med godis och chips. Får äta kakor och så men detta är bara för att göra en lätt start in i mitt nya liv eller vad man skall säga. Men skall börja ordentligt med de nät tjejerna har kommit hem.

Nu skall ja gå ner och göra mitt dagliga nio kaffe ( utan koffin i). Kommer lite bilder här. Ha de bra alla!Skriver från ett regnigt Jersey...Ja då har man firat midsommar på Jersey. Jag jobbade först och sen drog j mig till Emma och vi åt god mat (färsk potatis, röd lök, grädd fil, gräs lök, ungsbakd lax och en god sallad) och väldigt god jordgubbs tårta som vi gjorde eller kanske skall säga Jessica och Emmma! Sen gick vi ut med våra kransar på huvudet. En del kollade på oss. En del fråga men bara posetiv respons. Blev en lyckad men ganska speciellt midsommar!

I lördags var vi på stranden och gjorde ett sandslott med Jessicas barn som var med. Och på söndag blev de bio ( Fem års ektenskap). De var mysigt och man fick sig en del skratt. De var ett tag sedan vi såg på bio. Riktigt bra helg! Som alltid.

Igår när ja kom hem skulle jag göra L s läxa. Skulle skriva och måla ord som börjar på bokstaven X. Kollade på nättet och i ordboken. Kunde bara hitta 2 som fungerad. Så frågade vår målare om han visst några han tänkte men nä han kom inte på något. Men idag morgon kom han också knacka på dörren när ja var i Ls rum och greja. Då gav han mig en lista som han hade fixat fram med ord som börjar på X. Vad gulliga man kan vara. Att de finns sådan människor! Så skall skicka med henne dom i morgon så hon kan jobba med de resten av veckan.

Har just pratat med min älskade Cecillia! Så skönt att höra hennes röst och att hon mår bra. Saknar henne grymt mycket! Lite tomt här utan hennes flänga kommentarer och oroliga blickar! Men vet att vi snart kommer ses igen!

Har också pratat med min kära mamma ikväll. Skönt att höra hennes röst ibland. 

Ha de bra alla nu så får ni se bilderna som kommer.
Glad midsommar alla...

Ja nu är de dagen med stort M midsommar.Här i england firar de tyvärr inte de.Har försökt att förklara för dom men de bara skrattar åt de.Är de bara vi i Sverige som firar de?
idag har vi gjort midsommar kranar.Blev riktigt nöjd!!tjejerna gjorde också en jordgubbstårta.När jag slutar så blir de hem till Emma och äta gott och dricka gott och sen så skall vi ut med midsommarkransarna på.oj oj vad folk kommer kolla men de skall vi skita i!
skriver från mobilen för första gången undra hur de blir.ha en underbar helg alla
 

Att den aldrig kan förvinna...

Hejsan alla där ute. Nu är jag här igen. Under tiden har Emma,s kusin varit här. En jätte trevlig tjej. Har haft jätte kul! De har varit allt mellan utgång till dricka öl och se på fotboll på en Engelsk klubb. Haft en jätte rolig hleg.

Min duma duma hosta har kommit tillbaka. Är så arg på den. De är värst på morgonen och kvällen som vanligt och som vanlig hostar jag lungorna av mig. Men har köpt medecin och den skall gå över. 
 
Har börjat diskutera med m hur ja skall jobba i sommar när L har lov. Ja åker ju till Frankrike med familjen en vecka. Tror som tur är att ja inte kommer jobba varje dag så de blir lite sommar lov haha.

Om jag skall vara ärlig känns de konstig att ja inte kommer vara hemma i sommar. Har alltid varit hemma över sommaren. Men ja får tänka att detta kommer jag ha med mig hela livet. Och Munkedal finns alltid kvart och de kommer alltid se lika dant ut. Så de ända ja kan vara rädd över att missa om någon volvo åker i diket men ja tror ja klara mig. Eller?

Blev kort inlägg för nu skall jag gå och hänga up tvätten. Ni får ha de bra så hörs vi snart igen.


En väldigt lugn dagJa idag har det varit väldigt lugn dag. Har sätt två barn filmer och ner krypen under filten. Tror ja somnade ett tag också. Så passade att de har regnat hela dagen. Hörde på nyheterna att de skall komma en stor stor i morgon över England så de blir la över oss också. När kommer sommaren undrar jag? Jag som har tagit med mig så många sommar kläder. När skall dessa användas?

Jessica var här med sitt barn idag och gud vad dom lekte bra. De värmer så gott i hjärtat när hon har utvecklas så! Stolt Amanda! Sen när dom skulle gå gav de en kram och en puss på munnen och då frågade Jessicas barn  " Can I slepp over here to nigth?" är de gullig eller?

Idag har jag funnit min nya favorit låt och kommer nog också bli min sommar låt. La den i inlägget så ni kan själv höra hur den bra är.

I morgon spelar Engeland mot Sverige och de skall bli så kul att se matchen! Och ännu roligare om Svergie vinner. Skall se på matchen hos Jessica och måla ansiks målning och allt. Här skall de hejas.

Nu skall ja snart prata med mamma. Men ni får ha en bra kväll.

Nu börjar de lukta bränt...

Ja idag har min hjärna gått på hög varv har tänkt på allt över himel och jord. Är massa tankar ju nu och inte lika många svar. Men de kommer väl fram snart.

Ja har funderat att människor kan vara så olika ibland, ha så olika åsikter och prioritera så olika saker här i livet. Men så är de ju också oftast de som är så lika. Att man oftast får tajtast kontakt med de människor som är helt olik en. Detta tror ja beror på att varje människa någon stanns där inne i kroppen stävar efter (omedvetet) att bli de perfekta idialet och om man då får allt man inte har själv av en annan människa så mår enns innre eller vad man nu säger bättre. Oj oj vad djup ja blev här. 

Men de är sånt här som går runt i min hjärna just nu. Har också funderat över hur jag kommer ta de när Emma och Jessica åker hem för gott. Tror ja inte riktigt har fattat de och kommer nog inte att göra de fören de har åkte. Livet kommer helt förendras här. Är lite rädd att ja kan känna mig ensam men ja känner mig själv att ja löser de på nått sätt. 

Ja har också tänkt på att de är så många människor så stressar bort sitt liv och inte försöker att leva i nuet. Jag säger att man inte kan göra hela tiden men ja tycker ändå att fler människor skulle kunna bli bättre på de! Man lever bara en gång och då kanske de är värt att bara lämna bortet utan att plocka bort allt som är på för att sätt sig i solen och bara njuta eller att bara göra spontana saker som att åka någon stanns eller ringa ett samtal till en människa du inte ha pratat med under lång tid. Vad kan de ta, fem minuter? Ibland måste man bara stanna upp och ta en puse i livet för att senda kunna rulla vidare med alla måsten och krav. Någon som håller med mig?
När jag var hemma nu så häde de en jätte tragisk sak. En tjej som bara var ett år äldre än mig tog livet av sig. Tänk hur hårt samhället och alla kravär så att vissa människor inte orkar mer. Tänk alla idial som finns i tidningar och på nättet. Skall de behöva vara så här? Så här hårt så att vissa människor inte klara av de. Nu säger ja absolut inte det var det detta var orskaen för henne. Men började verkligen tänka när jag fick höra de. På hur många människor som går runt där och mår dåligt. Att man har vänner som säger åå ja bryr mig om dig blabla bal bull shit säger ja..  Om inte en vän finns där och stöttar en när man mår dåligt så tycker ja faktsikt inte de är någon vän. 

Ja nu har rensat lite tankar. Oj de blev lite långt men de behövdes också. Nu skall jag snart prata med min underbara vän Lina! Ha de nu bra alla och ta hand om era nära och kära!Tack för mig.


Solen lysser alltid ljusare på anda sidan..

Nu är ja här igen. Hallå ni har väl inte försvunnit?? De har hänt otroligt mycket i mitt liv sen jag skrev sist. Jag sa hej då till mina underbara vänner Emma,A och Cecilla som har åkt hem för gott. Väldigt sorligt för de är en del av min var dag här och en del av min familj. Men ja vet, att vi kommer ses igen även om de kanske kommer dröja! Men vill tacka er två att ni har get mitt så många underbara minnen och har förgyllt min tid här. Kommer alltid minnas er "mamma" och " sex paket"!

Den första Juni åkte ja till London och vidare mot heatro där jag tillbringade natten. De gick bättre än jag trodde att sova på flygplatsen. Han se nästan hela sesången av stjärgårds doktorn. Riktig mysigt att ligga där med datan i knät och en godis påse på andra sida och kan absolut inte göra något annat! Kl sju på morgonen gick planet hem mot Sverige. På landvetter hämtade min pappa mig och vi åkte ut i skogen i Uddevalla och där vara hela tjocka släkten. Padlade kanot, grilla, gick tips promenad och bara umgicks med min när. Riktigt mysigt men var sjuk trött och äckad i soffan direkt vi kom hem. 

Resten av minn vistelse har jag bara njutit av ledighet och umgås med mina nära och kära. Kändes lite soligt att åka hemifrån denna gången. Ja vet att ja kommer ha de jätte bra här men ändå att jag inte kommer vara hemma på hela sommaren känns hårt! Men ja tackar alla som förgyllde min semester hemma. 

När jag åkte i söndags så måste ja byta plan i London. Jag kom till London och satt där och vänta. Kände att de var något fel för planet blev bara för senat. Till slut roppade de i högtalarna att vi skulle komma till british airways disk. Där var de verkligen massa folk. Fick reda på att planet var inställt och vi var tvungna att ta ett plan dagen där på. Då rusade alla ut och gick och fick tillbaka sina väskor igen. Sen fick ja ställa mig i en jätte lång kö! De var sammarlagt tre plan till Jersey som hade blivit inställda så de var väldigt mycket folk! Stog i den J**** kö i säkert över två timmar. När ja kom fram så fick ja en biljet kl nio på morgonen dagen efter med ett annat bolag. Fick också ett hotell rum. Tog en taxi till hotellet. Ba betalad också en middag för alla. Så fick äta kycklinge och ris med en jätte god svamp sås och sen en ches cake till efter rätt. Sen var de sängen för gud vad trött jag var! Sen var de taxi och vidare i plan. Flygturen var inte den roligast för de blåste som fan! Gud var riktigt rädd där ett tag!

Men när jag kom fram stog min sötitsar där och hämta upp mig. De hade gjort en jätte fin skylt och så fick jag ett rör med pringles. Förlåt för ja var så trött! Men tack tack och åter tack att ni hämta mig! Guld värda! Saknat er!

Under hela denna sitvatioen tog jag verkligen jätte bra. Är lite chockad själv att ja inte fick panik eller nått. Jag undrar om de kan bero på att jag var så trött eller att alla anda passagerare var så lugna och bara skratta åt de och sa " Vad kan man förvänta sig av Jersey". Ja så känner jag nu med. Man vet aldrig. De kan vara lite läskigt att bo på en ö med för att någon så litet som lite dimma kan göra så mycket!

Ja ja nu är jag här och jag lever. Kändes jätte konstigt att komma tillbaka. Känns som jag har varit borta mycket längre. Men de var kul att L sprang och krama mig de första hon gjorde och sa " I have misst you"! De värmer i hjärtat!

Men nu blir de ett avsnitt av unga läkare och sen sängen för jag är jätte trött. Ha de bra alla!

Kommer lite bilder. Men har varit väldigt dålig på att ta. Skall förbättras!